Renčin blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Iný hudobný vkus= iný človek?

Až donedávna som si myslela, že si budem rozumieť jedine s ľuďmi čo počúvajú rovnakú hudbu ako ja...nedávno som si uvedomila aká hlúpa som bola!
Vždy som si myslela že moji kamaráti budú iba tí, čo počúvajú rovnaký druh hudby ako ja. Konečne som si však uvedomila že nezáleží na hudobnom vkuse. Je síce fajn keď človek s ktorým sa zoznámite má rád rovnaké kapely ako vy a to isté tričko s vaším obľúbeným spevákom. Je to skvelá téma na rozhovor a je to fajn, keď viete že máte niečo naozaj spoločné s dotyčnou osobou. Čo však všetky tie stránky typu: ˝Počúvam hudbu, nie HIPHOP˝ alebo ˝Nesmejte sa hiphoperom, nie je pekné smiať sa cudziemu nešťastiu˝ . Pripadá mi naozaj povrchné posudzovať niekoho len podľa toho akú má rád hudbu. Koniec koncov celé je to vec vkusu. Tak isto predsa nebudem opovrhovať človekom ktorého nepoznám len preto že má ružové tričko ktoré sa mi nepáči. Je zaujímavé, koľko ľudí má však na túto tému opačný názor. Viem to..koniec koncov sama som bola tak trošku podobná. Myslela som si: ˝Pre boha, ona má rada Rytmusa? Naozaj? Tak toto dievča teda nebude môj šálok kávy˝ . Potom prišlo leto, spoznala som plno nových ľudí a takto to pokračovalo aj v septembri, keď som nastúpila na strednú. Zrazu som si uvedomila že vôbec nezaujíma čo má dotyčný na sebe, ako vyzerá alebo čo počúva. Jednoducho som sa bavila s každým kto mi bol sympatický, mal podobné názory ako ja atď. A zrazu som si uvedomila že som za poslednú dobu spoznala plno úžasných ľudí s ktorými si neskutočne rozumiem a nie kvôli tomu že tiež milujú Beatles alebo The Kooks, ale kvôli ich povahe a kvôli tomu akí sú. A možno z malej časti aj práve preto že nie vo všetkom sa zhodneme. Koniec koncov..aspoň máme o čom debatovať :-)

Čo život dá.. | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014